Corona Update: wij blijven open.

Maandag was het even spannend voor ons, maar gelukkig mogen wij open blijven en kunnen we alle klachten aan uw rug, heup, knie en/of voet blijven behandelen. Alleen van 25 december t/m 3 januari nemen we even een rustpauze, om in het nieuwe jaar met een frisse start u te kunnen helpen. 

Wij blijven werken volgens de richtlijnen van het kabinet, RIVM en NVvP. Wij behouden alle maatregelen om u op een veilige manier te kunnen blijven behandelen. Dat betekent ook, dat u nog steeds thuis blijft, wanneer u last heeft van de volgende symptomen: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging boven 38 graden Celsius.

U kunt ons dus met een gerust hart bellen tijdens onze kantooruren en nog steeds een afspraak maken.

Hopelijk tot snel.

Gonnie Heijgele en het team van De BewegingsExpert

Deel dit bericht