Onze op maat gemaakte slippers

Wilt u graag prettig lopen in de zomer? Heeft u altijd klachten, als uw op gewone slippers loopt? Met onze op maat gemaakte slippers, hebben wij de oplossing voor u.

In samenwerking met Sandalinos kunnen wij voor u op maat gemaakte slippers maken.  U kunt kiezen uit 16 modellen en uw slippers personaliseren in de kleuren die u wilt.  De prijs van deze mooie slippers is 235 euro en indien u binnen het jaar (na factuurdatum), dat u uw nieuwe zolen heeft laten aanmeten ook een paar slippers besteld, dan krijgt u een korting en kosten ze 225 euro. Voor mensen die nog nooit bij ons geweest zijn, komt daar nog een aanmeetconsult bij.

Op uw factuur staan podotherapeutische zolen vermeld en dat betekent dat u uw factuur kunt declareren bij uw ziektekostenverzekering. Conform de voorwaarden in uw aanvullende verzekering, krijgt u de slippers gedeeltelijk of volledig vergoed.

De gemiddelde levertijd is 4-6 weken. Omdat wij garant willen staan voor een goed functionerende slipper, kunt u alle modellen kiezen, behalve voor de damesslippers Barbara, Jill, Levy, Lotus en Marley en voor de herenslipper de Levy.

De slippers zijn geen standaard product maar een individuele therapie. Na het aanmeetconsult is annuleren, ruilen of terugbrengen dan ook niet meer mogelijk. Een goed functionerende podotherapeutische zool betekent niet vanzelfsprekend dat de slipper ook goed bevalt. Wij verplichten ons tot het handelen naar beste kunnen. Onvoldoende resultaat van de behandeling of therapie, geeft geen recht op restitutie of vrijstelling van betaling.

Indien u nog steeds geïnteresseerd bent, kunt u bij ons een afspraak maken, zodat we uw voeten kunnen opmeten en een afdruk kunnen maken voor uw slippers. Indien u  al zolen heeft, bij ons zal er toch een afspraak gemaakt moeten worden, gezien dat wij voor de slippers een andere afdruk van uw voeten maken.

Bent u geïnteresseerd, dan kunt u de modellen bekijken op de site www.sandalinos.nl en uw slippers zelf samenstellen.

Wij wensen u een mooie zomer.

Deel dit bericht