Wanneer gaat onze praktijk omtrent COVID-19 weer open?

Middels dit bericht willen wij u op de hoogte brengen, dat wij vanaf 1 juni weer de reguliere podotherapiezorg gaan hervatten. Daarom kunnen er vanaf nu weer afspraken gemaakt worden voor die reguliere zorg. Tot die tijd doen wij nog steeds alleen medisch noodzakelijke zorg leveren.

Daarbij hoort wel een nieuw beleid en opgewaardeerd protocol. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn.  Mocht er de komende tijd iets wijzigen in uw gezondheid en u op één van de volgende vragen ‘ja’ antwoordt dan verzoeken wij u om uw afspraak kosteloos te annuleren of ons te bellen:

  • Heeft u nu corona?
  • Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
  • Bent u genezen van Corona korter dan 2 weken geleden?
  • Heeft u een of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (> dan 38⁰C)?
  • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
  • Bent u in thuisisolatie?
  • Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met verstandelijke beperking?
  • Werkt u op dit moment met patiënten die Corona hebben?

 

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij het betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden. In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

Kunnen wij u eerder telefonisch al helpen of adviseren, dan doen wij dit graag. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantoordagen tussen 8.30 – 13.00 uur en tussen 14.00 – 17.00 uur op telefoonnummer 0348 – 460 507. Tevens kunt u ons ook mailen via secretariaat@debewegingsexpert.nl.

met vriendelijke groet,

Mw. G. Heijgele en het team van de BewegingsExpert

Deel dit bericht